Wintersport chalet

Wintersport chaletPrijzen ski passen La Norma


Wintersport chalet

Wintersport chaletSkiën / snowboarden in wintersport dorp La Norma

Het wintersport station is tijdens het ski seizoen geopend van 22/12 2012 t/m 12/4 2013. De kosten voor een skipas voor La Norma (65 km) ziet u hierboven. Met de 6-daagse skipas heb je 1 dag gratis toegang tot de wintersport skigebieden van Valfréjus of Aussois.


Bij aankoop van een La Norma of Eski-Mo seizoenspas ontvangt u 3 GRATIS dagpassen voor Bardonecchia (Italie).

Wintersport chaletCombinatiepas Valfréjus & Aussois & Val Cenis Vanoise

Door middel van een shuttlelink is wintersport dorp La Norma verbonden met de skigebieden van Valfréjus & Aussois & Val Cenis Vanoise en staan maar liefst 300 km aan ski pistes ter beschikking. Je kunt heerlijk tussen de bomen door slalommen en genieten van een geweldig sparrenwoud. De kosten voor een gezamelijke skipas voor wintersport dorpen La Norma, Valfréjus & Aussois ziet u hieronder.


Wintersport chalet


Wintersport chaletskiën / snowboarden in de Trois Vallees!

Dagelijks rijdt een bus naar Orelle waar een gondel je direct naar de top van Val Thorens brengt. Tegen bijbetaling van € 19,00 en met een seizoenspas € 25,00 kun je dan een hele dag genieten van werelds bekendste skigebied van Franrijk: Val Thorens / Les Trois Valleés.


Wintersport chaletSkiën / snowboarden zonder grenzen.

Uniek in Frankrijk met een persoonlijke skipas kunt u 5 dagen skiën in de Maurinne streek. Elke dag naar een ander wintersport gebied voor maar € 85,-. Kortom Frankrijk en zijn franse alpen hebben u heel wat te bieden.