Wintersport Frankrijk

Wintersport FrankrijkHet Skigebied van La Norma

In de Noordelijke Alpen en in het uitgestrekte Maurienne gebied ligt het prachtige wintersport gebied van La Norma. Het skigebied van La Norma zelf bestaat uit ca. 65 kilometer ski piste en oneindig veel off-piste mogelijkheden.

Wintersport Frankrijk


Wintersport FrankrijkPistes Skigebied

Wintersport Frankrijk

Wintersport FrankrijkShuttlelink Valfrèjus & Aussois

Door middel van een shuttlelink is het wintersport dorp Lanorma verbonden met de ski gebieden van Valfrèjus & Aussois en staan maar liefst 172 km aan ski pistes ter beschikking. Je kunt heerlijk tussen de bomen door slalommen en genieten van een geweldig sparrenwoud in dit wintersport gebied.


Wintersport FrankrijkSneeuwzekerheid

Dit wintersport skigebied is ideaal voor zowel off piste riders (ruim 100 km ongeprepareerde piste), beginners (babyweide & groene pistes) als gevorderden (brede pistes en lange afdalingen). De meeste ski pistes rond het wintersport dorp Lanorma liggen op de noordzijde van de berg waardoor de sneeuw langer blijft liggen en dus zorgt voor een grote sneeuwzekerheid.


Wintersport Frankrijk6-daagse skipas!

Met de 6-daagse skipas heb je 1 dag gratis toegang tot de skigebieden van Valfrèjus of Aussois. Daarnaast rijdt dagelijks een bus naar Orelle waar een gondel je direct naar de top van het wintersport dorp Val Thorens brengt. Tegen bijbetaling van € 18,- kun je dan een hele dag genieten van werelds bekendste skigebied: Val Thorens/Les Trois Valleés.