Wintersport vakantie

Wintersport vakantieDe Kinderclub

Om beter aan de vraag van jong en oud te voldoen die in de bergen op vakantie komen, hebben de Franse skioorden die lid zijn van PETITS MONTAGNARD(kwaliteits label) zich gespecialiseerd voor wat betreft de kwaliteit.Dit is vooral wat opvang, materiaal en activiteiten betreft voor de kleinste onder ons.

Wintersport vakantie


Wintersport vakantieDe Kindertuin (Ali baby en de 40 uitglijders)

De kleine kampioenen kunnen hier hun eerste ski-ervaringen opdoen. De Kindertuin is voorzien van een een geprepareerd ski-terrein en een verwarmd chalet.

Wintersport vakantieTuinkabouter: van 3 maanden tot 6 jaar.

De Creche verwelkomt dagelijks 9 tot 17 uur kinderen vanaf 3 maanden. Het pedagogische team doet er alles aan om de kleintjes een even leuke wintersport vakantie te geven als hun ouders. Ze kunnen heerlijk spelen zowel binnen als buiten in het speelpark naast de Creche. Wij vragen de ouders het gezondheidsboekje van de kind(eren) mee te nemen!


Wintersport vakantieKinderclub van 6 tot 12 jaar

Het team verwelkomt de kinderen dagelijks tijdens de schoolvakantie weken van 9 tot 17 uur. Allerlei (wintersport)activiteiten worden voorgesteld: handarbeid, sportieve spellen, schatzoeken, sleewedstrijden. Het is voor kinderen een ideale manier om nieuwe activiteiten te ontdekken en vriendjes te maken!