vakantiewoning FrankrijkDe Forten Esseillon.

De versterkte gebouwen van Esseillon (5km van La Norma) die collectieve barriiere vormen voor de volledige vallei tegen de binnenvallende legers. De gidsen nemen u terug inde tijd. Zij vertellen het verhaal van hoe de voortdurende aanvallen de mensen Sard van de XIX eeuw motiveerden om deze indrukwekkende forten te bouwen om zich te beschermen. Entree is gratis.

vakantiewoning Frankrijksymposiumbeeldhouwwerk...

Op weg naar het station La Norma ziet u een symposium van beeldhouwwerk. Ontdek de kunst en de cultuur van La Norma door de reisroute van reusachtige beeldhouwwerken. Deze weg stelt de visie van internationale kunstenaars van de bergen door de kunstenaarswerken van het natuurlijke milieu.Zij laten voor u het 7de symposium van 2005 samenkomen.

vakantiewoning Frankrijk

vakantiewoning FrankrijkDe Barokke kerken

De 3 dorpen - Avrieux, Villarodin en Bourget - zijn de trotse eigenaars van talrijke kerken en chapels die door hun inwoners vroeger werden gebouwd. Deze heiligdommen zijn een hulde aan hun geloof, maar ook een manier waarop om hun visie van schoonheid en art. uit te drukken niet dat u in het land van Barokke kunst bent waar polychrome, de jonge zeug, het licht en het contrast samen spelen om vluchtig te vormen, adem die - beelden en de eeuwige werken van art. neemt kom en bezoek deze magische schatten!


vakantiewoning FrankrijkShoppen in Turijn

U vertrekt met de bus van La Norma via de Tunnel Frejus, de reisgids zal u de kathedraal tonen (St Suaire) en het barokke heiligdom van Consolata. U kunt de stad in winkelen of musea bezoeken. De bus zal via Suza en de mont-Cenis bergpas terugkeren.U kunt deze excursie boeken via het VVV.


vakantiewoning FrankrijkDe Forten van St Gobain.

Slechts 6 km van La Norma -Modane/le Bourget) vertegenwoordigt een sectie van de Lijn Maginot en is, daarom, een historisch ondergronds monument van de 2de wereldoorlog.