Wintersport vakantieDe Kinderclub

Om beter aan de vraag van jong en oud te voldoen die in de bergen op vakantie komen, hebben de Franse skioorden die lid zijn van PETITS MONTAGNARD (kwaliteits label) zich gespecialiseerd wat betreft de kwaliteit. Dit is vooral wat opvang, materiaal en activiteiten betreft voor de kleinste onder ons.

Wintersport vakantie

Met de activiteitenpas kunt u gebruik maken van de tennisbanen, de trampoline en de kabelbaan.Daarnaast zijn er nog talloze vele andere activiteiten. Deze pas in op te halen bij het VVV van La Norma voor €45,- per week.

Wintersport vakantieTuinkabouter: van 3 maanden tot 6 jaar.

De Creche verwelkomt dagelijks 9 tot 17 uur kinderen vanaf 3 maanden. Het pedagogische team doet er alles aan om de kleintjes een even leuke vakantie te geven als hun ouders. Ze kunnen heerlijk spelen zowel binnen als buiten in het speelpark naast de Creche. Wij vragen de ouders het gezondheidsboekje van de kind(eren) mee te nemen!


Wintersport vakantieLa Norma... Jongeren club

Plan je eigen activiteiten programma. Een mogelijkheid om La norma te ondekken met andere kinderen. Met de dag/week activiteitenkaart kun je deelnemen aan alle activiteiten. De "Blade runner" uitdaging, "The Boom Boom" spelen, een catamaran bouwen, waterfietsen, camperen en barbecuen!