snowboarden frankrijk

snowboarden frankrijkNieuw en uniek in Frankrijk

Heeft u altijd al gedroomd om zoals de Kerstman in een arreslee met rendieren uit Lapland te toeren? Dit is nu mogelijk in het wintersport dorp La Norma, een heuse ervaring!


snowboarden frankrijkBergtochten, Ijsklimmen, Tourskiën

Het gezicht van de de winterberg biedt u andere vrije tijd, zoals lange uitjes met sneeuwschoenen, hondenslee ritten, tentoonstellingen, slide shows, lokale gastronomie, ontdekking van aan het natuurlijkemilieu en de erfenis Savoyard. Zoveel wintersport activiteiten wachten op u.


snowboarden frankrijk


snowboarden frankrijkWandelen te voet of met sneeuwschoenen

Verschillende wandelpaden vanuit wintersport dorp Lanorma (15) maken het mogelijk de natuurlijke omgeving van Lanorma te ontdekken. Bepaal uw eigen ritme en geniet van de frisse berglucht alleen of met een berggids.

snowboarden frankrijkHiking, cross-country skiën:

Wintersport dorp Aussois, de Tand Parrachée's hut: ski uitje, heel wat crossings (alle niveau’s). Prijs: 30 €/p.p (met een"Aussois skipas")

Wintersport dorp Aussois, le col des hauts. 1 uur wandelen een afdaling vanaf 1700m hoogte. Zeker de mooiste piste van de vallei. Prijs: 50 €/p.p

Gébroulaz gletsjer: verticale daling 1800m. een ontdekking van het wintersport gebied drie Vallées. Prijs: 60€/pers. (voor dit bedrag krijg je een "3 Vallées skipas").

Bevroren waterval beklimmen: initiatie bij de waterval Nant. Wij creëren onze eigen koppeling inhet ijs met ijs-bijl en aren. Prijs: 50€/pers.


snowboarden frankrijkSledehond tochten

Het "Hannouck" uitje is bij uitstek de kans om een exceptionele sledewandeling te maken, met huskyhonden.

Het sledecircuit voor jong en oud een leuke en andere manier om sneeuwpret te maken. Gratis toegang, de hele dag geopend.