vakantiewoning FrankrijkHet Avonturenpark

Het Park van het avontuur dat in een schitterend nieuw bos van 4 hectaren groot, 15 km van La Norma (Termignon). Hier kun je slingerend aan Tarzan kabels, kabelladders en bruggen je helemaal uitleven. Ook zij hier heel veel andere activiteiten.

vakantiewoning FrankrijkVia ferrata

Deze sport is een mengsel van wandeling en bergbeklimming. De "duivel via ferrata" (via ferrata du Diable) is een van mooist in Europa. De kring wordt gemaakt van 6 paden die in 4 tot 6 uren kunnen worden gedaan. Er zijn zelfs 2 paden die zich op kinderen richten.

vakantiewoning Frankrijk

vakantiewoning FrankrijkWandelen en alpen alpinisme

Onderzoek de wegen en verover de brede open ruimten van "Parc National De La Vanoise". Kom dicht bij de prachtige flora en de fauna in zijn natuurlijk milieu. De gidsen van La Norma organiseren reizen elke week aan de bergpieken, zo hoog zoals 3000 m om bergantilopen en marmotten te zien of van talrijke alpinismereisroutes van alle niveaus te profiteren.


vakantiewoning FrankrijkBergbeklimming

De Vallei van La Maurienne climbers is het paradijs met alle soorten rotsen om een maximum van verscheidenheid aan te bieden. Het strekt zich uit van de kunstmatige muur tot aan de grootste klimmen, de gids biedt u een gevarieerde kwaliteit van het beklimmen voor volwassenen of kinderen aan (6 jaar en ouder).