zomervakantie FrankrijkHet natuurzwembad van la Norma.

Het nieuwe zwembad is een plek waar u kunt zwemmen,ontspannen en zonnen.Het zwembad heeft een diepte van 30 centimeter tot aan 1m50 uitgerust met een glijbaan. Er zijn douches, toiletten en een eerste hulppost.

zomervakantie FrankrijkVissen in La Norma

Plaag de farioforel in een van de vele rivieren en meren van de vallei, die door een opmerkelijk landschap worden de omringd. Het vissen is ook mogelijk in de vijver van Avenière van La Norma. Koop uw visvergunning op het La Maison de Lanorma ( vvv ).

zomervakantie Frankrijk

zomervakantie FrankrijkCanyoning regio La Norma

Natuurlijke rivieren, diepe bassins en watervallen: Het canyoning is een waar avontuur en grootste genoegen van alle watersporten. U zal door professionele instructeurs worden uitgerust en worden gecontroleerd.Gegarandeerd spannend! Vanaf 12 jaar. Het kunnen zwemmen is vereist. Het materiaal ( zwemvest, surfkleding en helm) Is inclusief. De kosten zijn 46 euro voor een kind en 48 euro voor een volwassenen.


zomervakantie FrankrijkLa Norma... Rafting

Met de Rivierrunner ontdek je het genoegen van het rafting in versnellingen en watervallen! Of u het nu rustig aan wilt doen of de strijd met de elementen wilt aangaan alles is mogelijk. (Een auto is nodig. Inschrijvingen bij La Maison de La Norma VVV ) prijzen 30 euro p.p